Rita i Halles konfiguratorer efter egna önskade mått

Med hjälp av Halles uterumskonfigurator kan du snabbt och enkelt skapa ditt eget kompletta uterum efter de önskemål du själv har. Välj årstid, storlek, och ett antal tillbehör, få fram en 3D-bild på just ditt uterum tillsammans med ett pris. Enklare än så kan det inte bli. Om det enbart är ett tak du är ute efter väljer du Halles takkonfigurator. Välj din önskade storlek, tjocklek och färg. Till ditt tak kan du välja ett antal tillbehör som du snabbt kan lägga till i din beräkning och få fram ett helt komplett tak och vad det kostar. Som återförsäljare använder du dina inloggningsuppgifter för att få fram ditt pris och sedan skickas din beställning till Halle. Du som konsument väljer din önskade återförsäljare i konfiguratorn. Läs mer om Halles produkter på www.halle.se


Uterumsguiden

Med Halles uterumskonfigurator skapar du snabbt och enkelt ditt eget uterum. Välj årstid, modell, och önskad storlek. Ett antal tillbehör finns att välja för att rummet ska bli helt komplett.

Takplastguiden

Takplastkonfiguratorn använder du om du ska köpa ett komplett kanalplasttak. Välj tjocklek och färg och ditt önskade breddmått och längd. Ett antal tillval finns för att du ska få fram ett pris på ditt kompletta tak.
Se vårt övriga sortiment på: www.halle.se


Vikparti för vinterträdgård & husfasad. Halle Fasad för husfasaden.

Sommar vår/höst och vinterträdgårdsystem

Kompletta uterum i olika utförande.
Kompletta kanalplasttak i olika tjocklekar och färger